Tax changes and phase diagrams for an overlapping generations model. - Laitner, J.
Štúdia potenciálnych výmenných kurzov v kontexte dočasne pôsobiacich ekonomických modelov. Auerbachova a Kotlikoffova (1987) štúdia. Analýza ekonomických aktivít a súkromnej finančnej politiky jednotlivých rodín. Rodinný rozpočet, mzda, náklady na spotrebu a voľný čas. Národný dôchodok a jeho rast.