Ceny akcií světové burzy - Kysel, P.
Problematika dynamickej štruktúry kapitálového trhu, motivácie investorov, premietania emócií a racionálneho zhodnotenia do cien účastín. Tri základné prístupy ku zhodnoteniu cenných papierov na finančných trhoch: moderná teória portfolia (Modern Portfolio Theory - MPT): základná analýza a technická analýza. Význam pomerovej a rastovej analýzy. Problematika IPF v kupónovej privatizácii.