Co je a co není burza. Připravme se na burzu. 1. - Pavlát, Vladislav
Burza je vysoko organizovaná forma trhu. Zvláštnosti, ktorými sa burza odlišuje od bežných trhov. Vymedzenie podstatných znakov burzy. Odlišnosti burzy od iných foriem organizovaného trhu a to akými sú aukcie, clearing, veľtrhy, vzorkové veľtrhy alebo formalizovaný obchod uzatváraný telefonicky.