Wplyw struktury wlasnosciowej rynku akcji na zarzadzanie korporacjami. - Klich, J.
Autor skúma, kto sú akcionári vo Veľkej Británii a ako vlastnícka štruktúra trhu akcií pôsobí na riadenie a fungovanie korporácií. Privatizácia a jej ciele. Proti koncentrácii akcií. Inštitucionálni investori. Kontrolovanie manažérov trhom.