Podpora podnikání ve Švédsku. - Horkel, V.
Skúsenosti Švédska s modelom pôžičiek pre podnikateľov a fungovaním obchodných komôr. Pôžičky pre podnikateľov, ciele kapitálovej pôžičky a podmienky pre poskytnutie pôžičky. Postup pre vybavovanie pôžičky. Okrem pôžičky pre podporu podnikania jestvujú vo Švédsku rôzne fondy a nadácie smerované do rôznych oblastí. Charakteristika švédskych obchodných komôr (je ich 12) pre podporu regionálnej koordinácie a podpory podnikania.