vállalati magatartás változása és a gazsági válság. - Laki, M.
Základné otázky ekonomiky v Maďarsku. Postavenie podnikov, výroba, zisk, hrubý spoločenský produkt a národný dôchodok v r. 1988-91 (podľa mesiacov). Cenové indexy v priemysle, poľnohospodárstve, miera inflácie. Vývoj exportu, inovačné tendencie výrobkov a organizačných štruktúr v priemysle. Investície.