Balgaro-japonski ikonomičeski seminar.
V marci 1992 v Sofii bulharsko-japonský seminár na tému "Japonský model rozvoja a Bulharsko - predpoklady jeho smerovania k úspešnej ekonomickej reforme". Hlavné myšlienky prednesené japonskými profesormi a zhrnutie diskusie. Referáty: Skúsenosti japonska z formovania trhovej ekonomiky. Firmy v Japonsku a ich porovnanie s firmami v Európe a USA. Rozvoj korporatívneho systému v japonskej ekonomike. Úloha spoločenského faktora pri prechode na trhovú ekonomiku.