Co ukazují statistická čísla? Rozhovor s předsedou Českého statistického úřadu Doc. Ing. Eduardem Součkem, CSc. - Urban, J.
Údaje svedčiace o zreteľnom oživení českej ekonomiky. Udržanie miery inflácie. Oživenie dopytu. Zvýšenie stavebnej výroby. Pokles miery nezamestnanosti na 2,7 perc., prepočty hrubého domáceho produktu za 2. štvrťrok 1992 potvrdili náznaky stabilizácie ekonomického vývoja. Charakteristika viditeľných rozdielov medzi ČR a SR. Podstatne vyššia miera nezamestnanosti, menší rozsah podnikateľských aktivít, stagnácia dopytu obyvateľstva po službách a tovaroch v SR.