German unification in perspective. - Welfens, P.J.J
Problémy pri zjednotení Nemecka boli sprevádzané aj značnými úspechmi, najmä v privatizácii. Rekapitulácia vývoja od r. 1990 v hospodárskej a sociálnej oblasti. Analýza súčasných krátko- a strednodobých problémov SRN. Vzťahy na hospodársky vývoj v krajinách strednej a východnej Európy. Možnosti návratu SRN k historickým obchodným vzťahom v regióne. Export nemeckého modelu trhovej ekonomiky do týchto krajín.