Hospodársky rozmach "štyroch drakov" a adaptácia ich exportnej expanzie na meniace sa podmienky na svetových trhoch. - Grofiková, I.
Analýza tzv. hospodárskeho zázraku štyroch ázijských novoindustrializovaných krajín (Kórejská republika, Tchaj-van, Singapur a Hongkong). Príčiny proexportnej orientácie. Zakladanie vedecko-priemyselných technologických parkov a rizikových firiem v 80. rokoch. Príčiny hospodárskeho rozmachu štyroch ázijských krajín.