Kudy [a jak rychle] kráčí slovenská ekonomika. Pokles pokračuje dále, konstatuje předseda SSÚ ing. Rudolf Krč, CSc. - Krč, R.
Prehľad o vývine konjunktúry v SR za prvý polrok 1992 a predpokladaný vývoj slovenských podnikov v treťom štvrťroku. Výhľad ďalšieho pokračovania znižovania výroby s určitým zvyšovaním cien. Definovanie hlavných rozdielov medzi vývojom českej a slovenskej ekonomiky. Predpokladaný nárast nezamestnanosti v SR do konca r. 1992 na 380000 osôb povedie k výraznej sociálnej diferenciácii medzi republikami.