L'économie danoise.
Celkový hospodársky vývoj Dánska. Hospodársky rast. Rozpočet. Platobná bilancia. Zamestnanosť. Ceny a menová politika. Poľnohospodárstvo, lesníctvo a rybolov. Priemysel a energetika. Bankovníctvo. Zahraničný obchod. Obchod s Európskym spoločenstvom. (Crédit lyonnais international, april 1992).