<La> economía mexicana en 1991.
Výročná správa Mexickej banky o vývoji mexickej ekonomiky v roku 1991 v porovnaní s predchádzajúcim rokom a 80. rokmi - analýza vývoja hlavných ekonomických ukazovateľov. Protiinflačné opatrenia a ich uspokojivé dôsledky - vyššia produktivita, nižšia inflácia, zvýšená miera súkromných investícií, lepšia pripravenosť na zapojenie sa do svetovej ekonomiky.