Looking for Europe from the outside. - Dator, J.
Americký pohľad na povahu diania v súčasnej novej Európe - strach, ohrozenie, fantázia. Ekonomické, technické a politické aspekty vzniku novej Európy, ekológia. Hlavné rysy budúcich trendov v Európe a úloha Európy vo svetovej ekonomike a politike z americkej perspektívy.