Macroeconomic stabilization and structural change in Mexico. - Aspe, P.
Analýza vývoja mexickej ekonomiky v 90. rokoch v porovnaní s 80. rokmi. Ekonomické programy v 80. rokoch a Pakt o stabilite a ekonomickom raste 1988-1991. Fiškálna reforma. Privatizácia. Vývoj hlavných ukazovateľov 1982-1990. Celkový zahraničný dlh ako percento HNP 1982-1991. Domáci dlh. Proces liberalizácie obchodu.