MITI a jeho úloha v ekonomickém a průmyslovém rozvoji Japonska. 2. - Holub, Alois
História vývoja organizácie japonskej ekonomiky a priemyslu po vojne a vznik MITI, jeho úlohy a spôsob práce. MITI ako najmenšie, ale najefektívnejšie japonské ekonomické ministerstvo s veľkou autoritou. Prínos MITI pre rozvoj Japonska. Problematika rozvoja elektroniky.