Osobenosti v ikonomičeskoto razvitie na Izrael i perspektivi na satrudničestvo s Balgarija. - Toševa, S.
Faktory rýchleho ekonomického rozvoja Izraela. Údaje a charakteristika priemyselného rozvoja, rozvoja poľnohospodárstva, dynamiky vonkajších ekonomických vzťahov, osobitne zahraničného obchodu. Náčrt perspektív bulharsko-izraelskej spolupráce.