Singapur: slibné perspektivy dalšího rozvoje. - Dráždil, M.
Stručná informácia o hospodárskej situácii Singapuru. Singapur ako veľmoc vo finančnom svete a v spracovateľskom priemysle. Význam elektroniky, turistika, rozvoj poľnohospodárstva a agroparky. Výnimočné postavenie zahraničného obchodu. Očakávajú sa daňové úľavy a vysoké dotácie na výskum a vývoj.