Strukturální adaptace v tržní ekonomice. - Czesaný, Slavoj
Väzby medzi výkonnosťou ekonomiky a pružnosťou ekonomických štruktúr. Negatívne dopady v prípade nadmernej nestability cien, dopytu, bilancie zahraničných vzťahov a zamestnanosti. Formy pomoci priemyselným odvetviam, ktoré sú v obtiažnej situácii. Politika selektívnej podpory malých a stredných podnikov.