Syntetyczna ocena sytuacji gospodarczej w okresie od stycznia do maja 1992 r. wraz z elementami prognozy. - Chroscicki, T.
Z prác varšavského Centrálneho plánovacieho úradu. Priaznivé zmeny niektorých tendencií v poľskej ekonomike. Negatívne javy ohrozujúce stabilizáciu a oživenie. Základné ukazovatele a prognóza hospodárskej situácie na r. 1992. Ekonomické javy nedajúce sa jednoznačne hodnotiť.