Zwrot antyrecesyjny. - Mujzel, J.
Bilancia poľského hospodárstva za dva a pol roka 1991-1992. Imperatív protirecesnej politiky. Kľúč k úspechu - ľudský kapitál. Desať ohrození protirecesnej politiky. Boj proti recesii hlavným cieľom vládnej politiky. Aktívny daňový systém. Hranice protirecesnej politiky. Urýchlenie privatizácie. Komercializácia štátnych podnikov. Závery.