Poland's quest for economic stabilisation, 1988-91: interaction of political economy and economics. - Milanovic, B.
Poľský stabilizačný program z januára 1990 - podrobný výklad. Mesačné zmeny v tempách rastu cien a miezd 1990 v porovnaní s r. 1988-1989. Vývoj reálnych výmenných kurzov a reálnej diskontnej sadzby 1987-1990. Mesačné zmeny v tempe rastu inflácie.