Využití modelových analýz v přípravě hospodářské politiky Nizozemska. - Don, F.J.H
Úlohou CPB (holandský Ústredný plánovací úrad) je vypracúvať nezávislé hospodárske hodnotenia a prognózy, ktoré sa týkajú otázok politickej línie od vlády až po podniky a spoločenské organizácie, ako aj tvorba modelov a modelových analýz. Charakteristika používaného systému modelov a postupu spracovania modelových analýz.