Wyzwanie dla polityki gospodarczej krajów Europy Srodkowo-Wschodniej. - Gomulka, Stanislaw
Fázy rozvoja USA, krajín OECD, ZSSR a krajín východnej Európy v r. 1975-2050. Štyri fázy rozvoja východnej Európy, býv. ZSSR a rast produktivity. Podmienky po zavedení reforiem. Ako oživiť hospodárstvo a ako ho udržať. Brzdy rastu a západná pomoc. Vývoj priemyselnej výroby a zamestnanosti v Poľsku, ČSFR a Maďarsku.