tulajdonjogok közgazdaságtana és a versenypolitika. A magyar gazdasági átalakulás egyes piacelméleti összefüggéseirol. - Török, Á.
Aplikácia modelu Coasa (z r. 1960) pri transformácii ekonomiky Maďarska a s tým súvisiaceho procesu reštitúcií. Reštitúcia práv a majetku. Vlastnícke práva, ich uplatnenie a realizácia v praxi. Vzťah štátu a nových majiteľov. Právne aspekty nových ekonomických a spoločenských vzťahov. Súťaživosť a jeho vzťah k novým ekonomickým aspektom.