Aktuální problémy privatizace polského hospodářství - Kryš, R.
Závery z doterajšieho priebehu privatizácie poľskej ekonomiky. Charakteristika "Balczerowiczovho plánu" orientovaného striktne monetaristicky. Preferovanie ideologicko-politických hľadísk zmeny systému pred fungovaním národného hospodárstva. Silná recesia v privatizácii a absencia hospodárskej politiky štátu. Návrh nových privatizačných postupov.