Economic transformation in Latin America. Lessons for eastern Europe. - Corbo, V.
Prehodnotenie starých latinskoamerických rozvojových modelov v 80. rokoch v dôsledku vonkajších vplyvov svetovej recesie, zahraničného zadlženia atp. Charakter hlavných ekonomických reforiem v krajinách Latinskej Ameriky v 80. a 90. rokoch. Reformné programy v Chile a Mexiku. Príklad a poučenie pre krajiny východnej Európy.