Effektivnost' privatizacii. - Nikitenko, M.
Otázka tempa procesu privatizácie v Bielorusku, a jeho efektívnosti. Rozšírenosť prenájmu ako forma privatizácie štátneho vlastníctva. Negatíva privatizácie podnikovými kolektívmi (obmedzenie trhu kupujúcich, nemožnosť trhového hodnotenia majetku). Nedostatok prostriedkov u obyvateľstva a úloha bánk v privatizácii. Vlastnícke vzťahy k pôde.