Institucionální úpravy privatizace v nových spolkových zemích SRN a její formy. - Bezděková, M.
Skúmanie prístupov k riešeniu reorganizácie národného majetku a privatizácie v etape transformácie východonemeckých spolkových krajín k sociálno trhovému systému. Úloha Treuhandanstaltu v transformačnom procese. Privatizácia a sanovanie podnikov.