Investiční privatizační fondy v roli správce. - Šatavová, I.
Odpovede niektorých privatizačných fondov - Spořitelní privatizační, a.s.; Harvard Group, a.s., holding; Creditanstalt Investiční společnost, a.s. a YSE, a.s. na otázky: o účastiny ktorých podnikov, odvetví a regiónov majú prednostný záujem; či sa budú v nich podieľať na riadení a pokiaľ áno, ako personálne zabezpečia svoju účasť.