Je privatizace ve veřejném záujmu? - Goodman, J.B
Výťah zo state profesorov na Harvardskej podnikateľskej škole, v ktorej sa tvrdí, že pri privatizácii nejde ani tak o formu vlastníctva, ako o zodpovednosť vedúcich. Charakteristika sporov o privatizáciu. Formulácia predpokladov, kedy budú manažéri s väčšou pravdepodobnosťou konať vo verejnom záujme. Výhody a nevýhody privatizácie.