Privatisation in Eastern Europe: a comparative study of Poland and Hungary. - Mizsei, K.
Historické príčiny a pozadie počiatkov privatizácie v Maďarsku a Poľsku ako v prvých krajinách východnej Európy. Privatizácia v období posledného štádia socializmu v týchto krajinách a v ďalšom období politickej transformácie a prechodu na trhovú ekonomiku.