Privatisation of the Polish economy: problems of transition. - Poznanski, K.Z
Analýza poľského privatizačného procesu s ohľadom na ešte predrevolučný súkromný sektor. Široká realokácia majetku a moci. Zmeny v hospodárskej politike smerom k privatizácii. Obnovenie ekonomickej rovnováhy ako prioritná úloha. Protichodné názory na postup a typy privatizácie.