Privatizace a transformace v postsocialistických zemích. - Urban, Luděk
Vznik fungujúceho súkromného sektora ako predpoklad pre rozvoj a existenciu demokratického politického systému. Motívy a ciele privatizácie. Privatizácia a efektívnosť, ekonomická stabilita a sociálna spravodlivosť. Privatizačná stratégia pre jednotlivé formy privatizácie.