Vojenská produkce v odvětvích strojírenské výroby USA. - Krč, Miroslav
Vymedzenie štruktúry a úlohy vojenskej výroby vo vyspelom strojárskom komplexe USA. Význam strojárstva v uspokojovaní štátneho dopytu po zbraniach, vojenskej technike a tovare vojenského určenia. Stupeň zapojenia jednotlivých strojárskych odvetví do vojenskej výroby. Podiel vojenskej výroby a zamestnanosti vo vybraných odvetviach.