Wzorce przeksztalcen wlacnosci przedsiebiorstw. - Iwanek, M.
Tri okruhy problémov spojených s vlastníctvom podnikov. Ekonomická teória o probléme privatizácie. Modely súkromného vlastníctva podnikov. Angloamerický model vlastníctva podnikov. Nemecký model súkromného vlastníctva podnikov. Problém zdokonalenia verejných podnikov.