Changes in attitudes and approaches to the philosophy of planning. <The> case of France. - Hatem, F.
Šmruktúra a fungovanie Francúzskej Plánovacej Komisie a jej úlohy a náplň činnosti. Rast rozsahu jej pôsobenia a podstata problémov, ktoré rieši. Používané nástroje a metódy. 40 ročná praktická skúsenosť Komisie. Úloha Komisie pri rozširovaní nových myšlienok a modernizácií prognóz. Francúzsky prístup k "plánovaniu cestou dialógu".