Agropotravinársky komplex v Slovenskej republike. - Klinko, L.
Príčiny prehlbovania súčasných krízových javov v APK. Vývoj spotrebiteľských cien potravín v roku 1991 pri nulovej dani z obratu. Dôsledky zníženia fyzického objemu dopytu po potravinách na vnútornom trhu. Požiadavky na "opravné" korekcie reformných opatrení v agropotravinárskom sektore.