K ekonomickým problémům. - Poděbradský, Z.
Voľné pôsobenie trhových síl, neexistencia fondu trhovej regulácie spôsobili veľký pokles cien poľnohospodárskych surovín a nárast cien potravinárskych výrobkov. V poľnohospodárskej výrobe narastali miliardové straty a na druhej strane narastali miliardové zisky v potravinárskej výrobe a v obchode. Poľnohospodárstvo sa ocitlo v krízovej situácii. Rozbor situácie poľnohospodárskej výroby a niektoré smery riešenia.