L'agriculture polonaise: bilan et perspectives. - Blanchet, J.H
Poľnohospodárska politika počas prechodného obdobia. Ceny poľnohospodárskych výrobkov. Poľnohospodárstvo a štát. Fungovanie trhu. Agentúra poľnohospodárskeho trhu. Poľnohospodárstvo a Európa. (Chroniques de la SEDEIS 1992, č.5).