Sociálne determinanty transformačných procesov v poľnohospodárstve. - Buchta, Stanislav
Výsledky prieskumu týkajúceho sa subjektívnych postojov a názorov pracovníkov poľnohospodárskych podnikov spojených s transformáciou v poľnohospodárstve. Subjektívne pociťované obavy zo straty zamestnania a ochota k rekvalifikácii. Postoje k privatizácii a k potenciálnemu súkromnému hospodáreniu.