Úspech či neúspech agrárnej a potravinárskej politiky. - Murgaš, J.
Výsledky hospodárenia poľnohospodárskych podnikov na Slovensku za rok 1991, ktorý bol prvým rokom radikálnej ekonomickej reformy, sú šokujúce. Predpokladalo sa, že stratových môže byť asi 50 perc. poľnohospodárskych podnikov, avšak s pasívnou bilanciou skončilo 89 perc. podnikov. Analýza príčin súčasného stavu. Možné východiská z krízy.