Polityka przemyslowa. Studium porównawcze. - Kuzinski, S.
Nepriame nástroje pôsobenia štátu. Cieľom priemyselnej politiky je udržať alebo posilniť konkurenčnosť priemyslu na medzinárodnom trhu. Vláda a jej úlohy v priemyselnej politike. Fungovanie finančného systému. Úlohy štátu pri rozvoji priemyslu v NSR, vo Švédsku, Rakúsku a vo Veľkej Británii.