Promyšlennaja politika v novoindustrial'nych stranach Azii. - Leženina, T.
Miesto novoindustrializovaných krajín Ázie a Latinskej Ameriky vo vývoji súčasnej ekonomiky. Cykly rozvoja svetovej ekonomiky a priemyslové priority v inováciách. Presun vedenia z USA do ázijsko-tichooceánskeho regiónu. Základné ekonomické ukazovatele a zahraničnoekonomické styky "ázijských tigrov". Rozvoj vysokých technológií a informatiky u novoindustrializovaných krajín.