Základní rysy průmyslových politik členských států OECD. - Zeman, Karel
Reštrukturalizačný proces priemyslu je permanentným rysom trhovej ekonomiky. Použité metódy reštrukturalizácie sa v krajinách OECD líšia, ale majú aj niektoré podobnosti v prístupoch k priemyselnej politike v dôsledku rastu globalizácie a internacionalizácie aktivít v oblasti priemyslu. Vývoj prístupov a nástrojov reštrukturalizačných procesov. Vzájomné väzby vertikálneho (odvetvového) a horizontálneho typu reštrukturalizačných politík. Možnosti využitia poznatkov pre reštrukturalizáciu priemyslu ČSFR.