Agroturistika jako podnikatelská činnost. - Pourová, M.
Agroturistika ako zdroj príjmov a nových pracovných príležitostí. Vymedzenie pojmu agroturistiky. Prevádzkovatelia agroturistiky. Prosperita agroturistiky. Vytvorenie podnikateľskej skupiny agroturistiky v obci. Marketingové prístupy v agroturistike.