Concurrence en prix et équilibres cournotiens. - Aspremont, Claude
Problém výberu variabilných stratégií, konkrétne medzi cenovou konkurenciou a konkurenciou kvantitatívnou. Cournotova analýza. Funkcie dopytu a kvantitatívnej spotreby. Otázky výberu: cena - množstvo - teoretické hľadisko. Schéma ceny v Cournotovom modele. Analýza spotrebiteľského správania sa. Trh a obchodné praktiky.