Modelový prístup ku vzťahu cien a výrobných kapacít. - Ivaničová, Zlatica
Popis lineárneho optimalizačného modelu, ktorý zohľadňuje vzťah medzi výrobnými kapacitami jednotlivých výrobných subjektov, pohybom úrovne cien z hľadiska cenovo-odbytovej funkcie a nárokov na odbyt. Nástroje opisujúce vzťah dopytu a cien.