Co nám říká marketing ve stavebnictví. - Zitová, P.
Aplikačná analýza a vypracovanie námetu na uplatnenie marketingu v stavebnom podniku. Štruktúra organizácie k zaisteniu marketingovej filozofie na príklade a.s. Montované stavby Praha. Marketingová strategická situačná analýza. Východisko a analýza predaja. Analýza činnosti konkurencie.