Cournot et Bertrand peuvent coexister. - Thépot, J.
Podmienky koexistencie homogénnych výrobkov na jednom trhu. Činitele eliminujúce úlohu ceny. Cournotov model oligopolu. Cena a spotrebiteľská motivácia. Stratégia spotrebiteľa a stratégia podnikateľa. Vplyv cenovej politiky na maximalizáciu zisku. Ochrana trhu. Bariéry pre vstup nových podnikateľov na trh.